Over ons en de winkel

Sinds de oprichting in 1922 biedt Heger en van den Berg kantoorartikelen aan.

Zowel voor de particuliere, als voor de bedrijfsmatige klant biedt Heger en van den Berg een keur aan producten. Via www.officium.shop is dit voor de bedrijfsmatige klant ook online te verkrijgen onder het motto : koop lokaal tegen landelijke prijzen! Uniek mag de eigen bezorgservice van de webshop genoemd worden, we leveren het gewoon op de plek die u wenst.

De locatie aan de Voorheuvel in Zeist zit ons inmiddels als gegoten. Sinds 2014 vormden wij samen met ‘De Nieuwe Boekerij’ de eerste duo-winkel van Zeist. Voor die tijd uniek. Begin 2018 is de Nieuwe Boekerij opgehouden in de vorm van een stenen winkel, wat ons de ruimte geeft om ons assortiment beter tot zijn recht te laten komen en zelfs uit te breiden. De vernieuwde kantoorvakhandel vindt u achter in onze winkel. In- en achter de rechter etalage vindt u de luxe pennenhoek. De kunstschilderafdeling is flink uitgebreid en biedt een scala aan materialen voor zowel de beginnende als gevorderde schilder. Het demonstratie en workshopatelier, in de kelder, is hier een mooi verlengstuk van.

Onze lijstenmakerij op de eerste verdieping heeft inmiddels een veel ruimere jas, waarbij er tevens extra assortiment bijgekomen. We hebben inmiddels de keuze uit zo’n 1.000 profielen. Dit alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. Onze passe-partout snijservice is zelfs uniek te noemen. In de copyshop zijn wij u van dienst met het maken van al uw (kleur)kopieën. Wij bieden de mogelijkheid uw afbeelding of foto te vergroten tot wel een meter breed, tegen scherpe prijzen. En dit klaar terwijl u wacht.

Kortom, we hebben niet stil gezeten en verheugen ons op uw bezoek !

Abonneer je op onze mailinglist

(* Verplicht veld) *