Over ons en de winkel

Sinds de oprichting in 1922 biedt Heger en van den Berg kantoorartikelen aan.

Zowel voor de particuliere, als voor de bedrijfsmatige klant biedt Heger en van den Berg een keur aan producten. Via www.officium.shop is dit voor de bedrijfsmatige klant ook online te verkrijgen onder het motto : koop lokaal tegen landelijke prijzen! Uniek mag de eigen bezorgservice van de webshop genoemd worden, we leveren het gewoon op de plek die jij wenst.

De locatie aan de Voorheuvel in Zeist zit ons inmiddels als gegoten. Sinds 2014 vormden wij samen met ‘De Nieuwe Boekerij’ de eerste duo-winkel van Zeist. Voor die tijd uniek. Begin 2018 is de Nieuwe Boekerij opgehouden in de vorm van een stenen winkel, wat ons de ruimte geeft om ons assortiment beter tot zijn recht te laten komen en zelfs uit te breiden. De vernieuwde kantoorvakhandel vind je achter in onze winkel. In- en achter de rechter etalage vind je de luxe pennenhoek: nog altijd een populair en mooi cadeau! De kunstschilderafdeling is flink uitgebreid en biedt een scala aan materialen voor zowel de beginnende als gevorderde schilder. Het demonstratie en workshopatelier, in de kelder, is hier een mooi verlengstuk van.

Onze lijstenmakerij op de eerste verdieping heeft inmiddels een veel ruimere jas, waarbij er tevens extra assortiment bijgekomen. We hebben inmiddels de keuze uit zo’n 1.000 profielen. Dit alles wordt in onze eigen werkplaats gemaakt. In de copyshop zijn wij je van dienst met het maken van al jouw (kleur)kopieën. Wij bieden de mogelijkheid een afbeelding of foto te vergroten tot wel een meter breed, tegen scherpe prijzen. En dit klaar terwijl je wacht.

Abonneer je op onze mailinglist

(* Verplicht veld) *