Over ons

Sinds de oprichting in 1922 biedt Heger en van den Berg kantoorartikelen aan. Zowel voor de particuliere, als voor de bedrijfsmatige klant biedt Heger en van den Berg een keur aan producten. Onze locatie aan de Voorheuvel in Zeist zit kantoorvakhandel Heger en van den Berg inmiddels als gegoten. Sinds 2014 vormen wij samen met 'De Nieuwe Boekerij' de eerste duowinkel van Zeist! Naast een uitbreiding van ons assortiment aan kantoorartikelen, hebben de copyshop en lijstenmakerij een meer prominentere plaats gekregen. Ook voor een uitgebreid assortiment kunstschildermaterialen kunt u bij ons terecht.   

Uniek is onze passe-partout snelsnijservice, waar we uw bestelling op maat maken terwijl u wacht. De kunstschilderafdeling, die u vindt voor in de winkel, is flink uitgebreid en biedt een scala aan materialen voor zowel de beginnende als gevorderde schilder.

In de copyshop zijn wij u van dienst met het maken van al uw (kleur)kopieën. Wij bieden de mogelijkheid uw afbeelding of foto te vergroten tot wel een meter breed, en deze af te drukken op allerhande materiaal, waaronder schilderslinnen. Vanzelfsprekend kunnen wij uw werk ook inlijsten of opspannen.

Kortom, Heger en van den Berg biedt u een palet aan mogelijkheden. Komt u eens een kijkje nemen op de Voorheuvel in Zeist!

Abonneer je op onze mailinglist

(* Verplicht veld)

 *