Belangrijke informatie: Coronavirus

Belangrijke informatie met betrekking tot het coronavirus
Ook wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland goed in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s zijn voor ons het belangrijkste. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid.

Wat betekent dit voor jou?
Alle collega’s zijn zich bewust van de richtlijnen en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Daarnaast vragen wij je zo veel mogelijk met pin te betalen, afstand te houden en geen handen te schudden. De winkel blijft open, zolang dit in lijn ligt met de maatregelen van de overheid.

Beschikbaarheid artikelen mogelijk beperkter
Op dit moment beschikken wij nog over een toereikende voorraad. Onze leveranciers waarschuwen echter voor de afname van grondstoffen en mogelijke vertraging van leveringen als gevolg van de wereldwijde pandemie. Artikelen die besteld moeten worden kunnen daarom een langere levertijd hebben.

Niet in de gelegenheid om je materialen te halen? Wij bezorgen kosteloos!
Ondanks de bijzondere situatie biedt dit ook een mooie kans om creatief aan de slag te gaan óf vanuit je thuiskantoor je werk voort te zetten. Niet voor iedereen is het mogelijk om langs te komen. Dat begrijpen we heel goed. Maar omdat deze bijzondere situatie ook creatieve invulling vraagt, denken we graag mee. Mocht het niet lukken om langs te komen, dan kun je je bestelling doorgeven via 030 69 30 502 of via info@hegerzeist.nl. Samen bekijken we wanneer we je bestelling het beste kunnen komen brengen.

Wij wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid toe in deze bijzondere periode.