Ambachtelijk Moodboard

Sinds 1922 een begrip in Zeist

Workshop ‘Ambachtelijk Moodboard’

Wil je onder begeleiding van een Interieur Professional in een no time een eigen ‘persoonlijk’ Moodboard maken? Dit misschien omdat je gaat verbouwen of verhuizen? Of omdat je gewoonweg de tips en trucs wilt weten om een ambachtelijk moodboard te maken? Je wilt tegelijkertijd ook kort wat interieuradvies, omdat je er zelf niet meer uitkomt?

Tijdens de workshop ‘Ambachtelijk Moodboard’ wordt er praktisch ingegaan op het ontwerpen en het samenstellen van een ‘professioneel’ moodboard. Hierbij krijg je verschillende tips en handigheden aangereikt om jouw ideeën en voorstellen accuraat uit te werken en of dit over te brengen aan je klant. Daarbij doe je praktische kennis op over de onderdelen conceptvertaling, verhoudingsweergave, kleur toepassing en vormgeving en wordt er gewerkt aan de lagenopbouw van verschillende materialen en het creëren van een moodboard met een echte ambachtelijke uitstraling. Er zal veel materiaal klaarliggen, maar je mag ook je eigen materiaal en foto’s meenemen.

 

De Issabella Interieur Academie biedt deze workshop aan in samenwerking met Heger en van den Berg. Dit vindt op plaats op zaterdag 26 september. De workshop heeft een duur van 2,5 uur en zal starten om 12:30

De workshop is bedoeld voor iedere interieurliefhebber. Het beloofd een gezellige dag te worden. Materiaal, koffie en thee zit bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over onze werkwijze en of over de docenten, neem gerust een kijkje op onze website. Je kan je opgeven via de e-mail.

 

Prijs:                      € 55,- p.p incl. koffie/thee en materiaal

Locatie:                 Heger en van den Berg, Zeist

Door wie:              Issabella van Baaren

Voor wie:              Alle interieurliefhebbers