Categorie: Verhuizen

Sinds 1922 een begrip in Zeist

Reminder: Vergeet niet uw goodiebag op te halen!

Vergeet niet om uw goodiebagbon in te leveren voor 15 september! (na deze datum worden de goodiebags willekeurig weggegeven)

Eindelijk is het zo ver!

Dinsdag 19 augustus zijn wij geopend in ons nieuwe pand aan de Voorheuvel. Kom langs om een kijkje te nemen in de prachtig vernieuwde winkel!

Verhuizingkorting! 21% BTW, Weg ermee!

De spelregels : * betreft alleen artikelen welke op voorraad zijn, op = op en weg = pech * alleen bij contante betaling, dus met klinkende munt of knisperende biljetten ! * bij PIN betalingen ontvangt u dus geen 21% korting  

Primeur: Design voorgevel Voorheuvel

Een kleine impressie van hoe onze nieuwe gevel eruit gaat zien. Mooie strakke logo’s, rode details en een felrode banner aan de zijkant!

Nieuwe ontwikkelingen op de Voorheuvel!

Wij zijn druk bezig met het opbouwen van de nieuwe meubelen op de Voorheuvel. Het nieuwste meubel is deze prachtig “KOPIE – BALIE”. Hier kunt u op de nieuwe locatie terecht voor een kopie of inbindklusje.  

Verhuizingsupdate

Alle voorbereidingen zijn in volle gang, de schilders staan op de ladders en er vinden drukke vergaderingen plaats. Over een paar weken is het zo ver gaan en verhuizen wij samen met de Nieuwe Boekerij naar de Voorheuvel waar u weer van harte welkom bent. Hou de website in de gaten voor de laatste berichten!…
Lees meer