Categorie: Olieverf

Sinds 1922 een begrip in Zeist

Nieuwe etalage! Koning blijft zitten op zijn troon.

Koning Willem – Alexander heeft het prima naar zijn zin in de etalage van Heger en van den Berg, dus besloot nog een tijdje op zijn troon te blijven zitten en te genieten van het uitzicht op de Steynlaan. Dit keer is het Marjolein Witte die haar ‘koning Willem – Alexander’ -portet in de etalage tentoon…
Lees meer

Winton olieverf

  Winton is een traditioneel assortiment olieverf, gemaakt van redelijk geprijsde pigmenten en bedoeld voor studenten en beginnende kunstenaars of gevorderde schilders die grotere hoeveelheden verf gebruiken en de kosten willen beperken.

Oud Hollandsche Olieverf

Sinds de begindagen van de olieverf stellen kunstenaars hoge eisen aan de duurzaamheid van hun werk. Om aan deze eisen voor een optimale duurzaamheid te voldoen produceert Old Holland al haar klassieke olieverven nog steeds volgens traditionele recepten, aangevuld met de nieuwste hedendaagse inzichten. De keuze van de pigmenten is een unieke mix van de…
Lees meer

Griffin Alkyd

Griffin Alkyd (Fast Drying) Olieverf heeft het geweldige voordeel dat hij veel sneller droogt dan traditionele olieverf.

Artisan watermixable olieverf

Artisan Water Mixable Oil Colour ziet er precies zo uit als olieverf en Artisan is ook op dezelfde manier te verwerken als traditionele olieverf.

Artist olieverf

ARTISTS’ OIL COLOUR Artists’ Oil Colour is ongeëvenaard zuivere, hoogwaardige en betrouwbare olieverf die onder beroepskunstenaars wereldwijd een grote reputatie heeft verworven.